Categorieën
Verbouwing

Dag 5

Vandaag een deel van de wand van de nieuwe slaapkamer gemaakt. Zoals het op de foto staat wordt het niet want het begint er al mee dat hij op zijn kop staat en natuurlijk ook niet op de juiste plek. Het hout hier is wel van een heel andere kwaliteit dan in Nederland bij de bouwmarkt (Hornbach bijvoorbeeld) en het weegt nogal wat. Dus om het voor de foto even goed neer te zetten zat er niet in.

Omdat ik toch lekker bezig was heb ik er nog maar een wandje bij gemaakt. Voorlopig blijft het even zo liggen want ik wanneer ik de wanden overeind ga zetten houdt dat ook in dat ik delen van het bestaande huis moet slopen en daar ontbreekt de tijd voor.

Dus maar weer een mooi “tentje” gemaakt. Dat gaat hier wel een stuk makkelijker dan in Nederland. Het waait veel minder dus hoeft het ook allemaal niet stormvast te worden vastgemaakt.