Categorieën
Verbouwing

Hoogste punt bereikt

Terug van de westkust direct weer verder gegaan met de verbouwing. Het weer is goed en ik had ook zin om na alle voorbereidingen de volgende stap te zetten.

Gisteren de wanden die ik al had gemaakt (voor- en zijkant) overeind gezet en de achterwand gemaakt.

Vandaag ook de spanten er op gezet.

Je kan nog niet zo heel veel zien maar zo gaat er er dan uitzien.

De volgende stap wordt nu om de “nieuwbouw” aan te sluiten op het bestaande huis. Daarvoor moet de dakbedekking van het bestaande huis worden verwijderd en moet er een stuk uit het dak worden gezaagd. Dit is wel het meest spannende deel van de verbouwing, ik wil het bestaande huis zo veel mogelijk in takt laten en wil natuurlijk ook geen regen in de isolatie. Zoals het er nu naar uitziet blijft het vanaf donderdag voorlopig droog. Morgen voorbereiden wat kan, woensdag gezien de verwachte regen een vrije dag en dan donderdag ”los”.