Categorieën
Verbouwing

Afzien

Ik klaag niet over het weer maar het is wel afzien om met 30 graden aan het werk te zijn. Ik begin al behoorlijk vroeg ’s morgens en zou dan eigenlijk een siesta moeten houden, maar dat schiet er dan juist bij in. Maar goed het is fijn dat het stabiel droog weer is. Je kan ook gewoon alles buiten laten liggen, alles blijft droog gedurende de nacht, geen dauw.

Het dak is wel een behoorlijk project maar dat had ik ook wel verwacht. Gisteren en vandaag een deel van het dakbeschot aangebracht en afgedekt met folie. Het plan is om de rest er ook snel op te leggen en af te dekken want in principe is het dak dan waterdicht. Op enig moment zal er wel een keer een flinke bui gaan komen.

Hoe Zweeds kan het zijn?
Zo mooi al dat hout van binnen. Jammer dat het straks wordt verborgen achter isolatiemateriaal….