Meteen naar de inhoud

Isolatie

Vandaag is er een lading isolatiemateriaal gebracht. Als je de hoeveelheid ziet vraag je je af of het huis wel groot genoeg is. Maar goed, het gaat wel hard. In de vloer komt 195mm isolatie, de wanden 225mm en in het dak 285mm.

Verder ook een begin gemaakt met de aansluiting van het dak op het bestaande huis. Het bestaande huis zit stevig in elkaar en geeft zich niet zomaar gewonnen maar met het juiste gereedschap en enig brut geweld lukt het wel.

Nu de boel maar weer afgedekt want er wordt regen verwacht. Het afdekken is vermoedelijk niet nodig want er zit een waterdichte laag op het dakbeschot maar voor de zekerheid toch maar een zeil erover. Morgen wordt ook nog wat regen verwacht en daarna is het een aantal dagen droog, dan meters maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *