Categorieën
Verbouwing

Het dak is klaar!

Het is even een paar dagen wat rustiger geweest met berichten maar we hebben wat rust genomen maar hebben daarnaast ook niet stil gezeten. Belangrijkste mijlpaal is wel dat het dak nu klaar is. Als het goed is hoef ik nu niet meer het dak op en dat vind ik niet erg!

Hanny heeft ook een begin gemaakt met het blauw verven van het huis.

Volgende stap is het verder isoleren van het dak. Het raamwerk voor het isolatie materiaal is deels klaar.

Het karton dat je ziet op de foto is een zogenaamde ’vindavledare’. Deze zorgt er voor dat de lucht vrij kan stromen tussen het dakbeschot en het isolatiemateriaal. Het isolatiemateriaal kan er dus niet zo maar ’ingepropt’ worden en moet echt steunen op het raamwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *