Categorieën
Verbouwing

Dicht!

Het huis is dicht! De voordeur is verplaatst naar waar hij hoort, in de gevel. Waar eerst de voordeur zat heb ik tijdelijk één van de nieuwe binnendeuren geplaatst zodat voorlopig, zo lang de verbouwing duurt, het oude en het nieuwe deel van elkaar gescheiden zijn. Aan de voordeur moeten we nog wel wat doen. Hij is erg verweerd maar dat is een klusje voor volgend jaar. Een nieuwe deur was niet op tijd leverbaar en ook wel erg duur.

Ondertussen is de berg isolatiemateriaal gereduceerd tot één pak. Vrijwel alle isolatie zit nu op zijn plek en de wanden zijn afgedekt met plastic folie. Hier komen later weer latten overheen met daarop de wandbekleding. De elektriciteitsbuizen komen tussen het plastic en de wandbekleding.

Weer een karretje klaar voor de vuilstort.
De oude picknick tafel had zijn beste tijd gehad
En is vervangen door een nieuwe….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *