Categorieën
Verbouwing

We zijn er weer!

Na in de zomer de buitenkant van de uitbouw te hebben afgemaakt is nu de binnenkant aan de beurt. In het casco worden binnenwanden geplaatst. Deze wanden worden afgewerkt met gipsplaten. In Zweden worden vaak de wanden bekleed met dubbele lagen gipsplaten maar ik doe het op de Nederlandse manier, enkel gips. De plafonds worden afgewerkt met hout maar dan moet eerst de elektricien zijn geweest. Als het goed is komt hij volgende week. Ondertussen ook de wand tussen het nieuwe en het oude huis verwijderd, het lijkt een stuk groter natuurlijk. Jammer is wel dat er meer leidingen in de wand verstopt zaten dan gedacht. Om dat te veranderen is heel erg ingrijpend. Er komt een alkoof waardoor het plafond van het oude huis niet kan doorlopen naar het nieuwe. Visueel is dat jammer, maar het is niet anders.

Het is hier prachtig weer. Kan het zaagwerk mooi buiten doen en het is heerlijk zonnig en windstil. ’s Morgens is het wel fris, vanmorgen was het drie graden onder nul.

2 reacties op “We zijn er weer!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *