Categorie├źn
Verbouwing

En weer verder

Ondertussen al weer een boel gedaan al is de voortgang minder spectaculair om te laten zien in vergelijking met van de zomer. Ondertussen zitten alle gipsplaten op zijn plaats en ben ik begonnen met stucen. Eerst een laag om de grootste gaten dicht te maken en daarna een afwerklaag. In Zweden hebben ze natuurlijk weer andere producten in vergelijking met wat ik in Nederland gebruik voor het afwerken van gipsplaten. Vooral de afwerklaag is wel even wennen, het stucmateriaal is erg stug maar na de nodige vierkante meters begin ik door te krijgen hoe je het het beste kunt verwerken. Morgen komt al het goed is de elektricien, helaas zijn telefoontje gemist vandaag maar het komt vast goed. Wanneer de elektriciteit is aangesloten kan het plafond in de slaapkamer worden afgemaakt en dan begint het echt op te schieten. De muren verven en de laminaatvloer er in en dan komt het doel in zicht, slapen in de nieuwe slaapkamer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *