Categorieën
Verbouwing

Bijna klaar!

De afgelopen weken hebben we flinke stappen gemaakt maar nog niet alles is klaar. Het belangrijkste is dat we in de nieuwe slaapkamer hebben geslapen en het slaapt goed! Er moeten nog een aantal zaken worden afgewerkt zoals de binnenkant van de kozijnen. Het halletje moet nog deels worden gestuct evenals de berging. Al met al nog een paar dagen werk.

Een project voor later is dat we het terras willen uitbreiden tot voor het nieuwe huis. Ik vermoed dat we dit even laten rusten. Hoewel het verbouwen erg leuk is en we tevreden zijn met het resultaat is het niet de bedoeling om iedere vakantie aan het werk te zijn. Er moet wat te wensen overblijven. Naast het terras is ook een hottub nog wel een droom….

Onder een aantal foto’s van de stand van zaken tot nu toe.

Zo ziet het er nu uit
Nu kunnen we gewoon om het bed heenlopen…
De gordijnen moeten nog wat korter
En er moet nog een vensterbank komen
Het plafond is wel heel mooi geworden
De hal is nog niet helemaal af
Doorkijkje vanuit de woonkamer
En hier een doorkijkje vanaf de andere kant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *