Interieur

Het huis is niet heel erg groot maar erg behaaglijk. In de winter winter hebben wij er een aantal dagen doorgebracht met vier volwassenen en twee kinderen en dat ging prima. In de zomer gaat dat natuurlijk nog beter omdat je dan veel buiten bent. Het kacheltje draagt erg bij aan de gezelligheid in huis. Het huis is erg goed geïsoleerd waardoor het lang aangenaam blijft, zelfs met 20 graden vorst. Naast de houtkachel zijn er ook nog elektrische kachels.

De keuken is klein maar functioneel. Er is geen afwasmachine dus dat wordt samen afwassen! Er is een televisie. Ondertussen hebben we al een paar DVD-spelers versleten dus dat hebben we maar opgegeven. Veel huurders nemen ook een laptop mee die je eventueel kan aansluiten op de TV. Met de antenne op het dak is er ontvangst van de Zweedse televisie. In het huis zijn zes slaapplaatsen. Deze slaapplaatsen zijn verdeeld over een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met een stapelbed en een slaapzolder met twee matrassen.

De badkamer is typisch Zweeds. In Nederland heeft iedereen een keurig nette douchehoek met een glazen wand eromheen. In Zweden geven ze daar niet zo veel om. Op de muren zit vinyl en het water loopt gewoon op de grond en natuurlijk ook onder het douchegordijn door. ‘s Lands wijs ‘s lands eer.